Treffers Loopbaanadvies is een fris, helder en jong bedrijf. We werken niet met kruidenthee en wierook, maar zeggen je waar het op staat en confronteren je met onze (opbouwende) adviezen.

Door onze oprechte interesse maken we iedere opdracht persoonlijk en leveren we maatwerk. We stoppen niet na de intake en het bespreken van het assessment, maar spelen in op de behoefte van de persoon (of de personen) met wie we een traject ingaan.

Met onze ruime ervaring binnen de techniek, onze uitgebreide kennis van HRM en onze sterke affiniteit met het ontwikkelen van mensen, zijn we een vakvolwassen gesprekspartner. We leveren geen standaard oplossing, maar benaderen en behandelen iedere persoon (of groep) op een andere manier. Daarnaast werken we op een integere, flexibele en respectvolle manier, zodat we wel kwaliteit leveren, maar mensen nooit het idee geven dat ze een nummer zijn.

Patrick Treffers

Patrick Treffers

Talent:
Oprecht geïnteresseerd in waarom iemand bepaalde keuzes heeft gemaakt in zijn loopbaan en daardoor kunnen stimuleren tot verrassende keuze.

E-mail:info@treffersloopbaanadvies.nl
Telefoonnummer: 06-20204059
LinkedIn: Patrick Treffers

Floris Verlaan

Floris Verlaan

Talent:
Neemt mensen mee in hun loopbaan en zorgt voor een mooi, nieuw hoofdstuk. Hun succes is zijn succes!.

E-mail:info@treffersloopbaanadvies.nl
Telefoonnummer: 06-48520970
LinkedIn: Floris Verlaan