Dienstverlening

We richten ons op de ontwikkeling van een groep of van een individu en kunnen daarnaast ook ondersteunen op bepaalde aspecten van persoonlijke ontwikkeling. Hieronder benoemen we de voornaamste werkvelden waarin wij kunnen ondersteunen.

 • Loopbaanbegeleiding

  Zodra we in kaart hebben gebracht wat de huidige situatie is, gaan we aan de slag met het persoonlijke traject. Door middel van gesprekken, feedback en testen schetsen we een helder beeld en bepalen we wat de passende mogelijkheden zijn. Aan de hand van onze rapportage en advies kan een volgende stap worden gezet.

 • Coachgesprek

  Bestaat de behoefte om eens te sparren? Met iemand van buiten de organisatie die objectief maar wel scherp naar de situatie kijkt? Wij luisteren graag (en goed) en geven mensen aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling.

 • Sollicitatietraining

  Niets zo lastig als het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Zeker als dit niet je dagelijkse bezigheid is. Wij bepalen samen met jou aan de hand van een actuele vacature waar je op moet letten, wat je sterke punten zijn en hoe je een onuitwisbare indruk maakt.

 • Jezelf presenteren op sociale media

  Tegenwoordig is het steeds vaker gebruikelijk om een deel van je persoonlijke gegevens te delen, zeg maar je ‘digitale visitekaartje’. Om dit zo professioneel mogelijk te doen, geven we graag advies over waar je op kunt letten. Vanuit onze achtergrond in recruitment weten waar mensen naar kijken.

 • Communicatie training

  Een goede communicatie lijkt vanzelfsprekend, maar hoe vaak komt het niet voor dat mensen langs elkaar heen praten? Dat mensen aan de helft van de informatie genoeg denken te hebben? Effectief communiceren is iets waar je je in kunt ontwikkelen, en wij helpen een groep of een individu daar graag bij.

 • Commerciële training

  Voor sommige mensen is ‘commercie’ een vies woord, maar je komt er vaker mee in aanraking dan je verwacht. Wij laten graag zien dat je met bepaalde handigheden al veel kunt bereiken, zonder dat je dingen gaat zeggen die misschien niet bij jou passen. Vaak valt hier veel winst te behalen, en wij gaan graag met een individu of groep aan de slag om dit voor elkaar te krijgen.

 • Outplacement

  Soms ontstaat er onverwacht een ‘vertreksituatie’, bijvoorbeeld na een herstructurering of een reorganisatie. Dan is het belangrijk om iemand zo goed als mogelijk te begeleiden en begrip te tonen voor bepaalde emoties. In dit traject gaan we op een persoonlijke manier, eventueel in samenwerking met de werkgever, bouwen aan een nieuwe werktoekomst.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking.