Gert G.

Ik heb Treffers Loopbaanadvies leren kennen als een serieus en professioneel bedrijf. Het intake gesprek is bij Treffers Loopbaanadvies een unieke gebeurtenis en niet te vergelijken met andere bureaus. Er wordt ruim de tijd genomen om de je te leren kennen en ze gaan in dat gesprek op zoek naar de diepere drijfveren van de mens. Ze luisteren goed, vragen door en geven de juiste feedback. Toch blijft het niveau hoog en weet de kandidaat zich op zijn gemak. Kortom: Treffers Loopbaanadvies is een professioneel bedrijf in zijn gebied.

Gert G.Loopbaanbegeleiding
Aurin F.

Treffers Loopbaanadvies heeft in 2013 sollicitatietrainingen verzorgd aan het Summa College in Eindhoven. De trainingen waren opgezet voor mbo business studenten van niveau 3 en 4. De professionele aanpak viel erg bij de leerlingen in de smaak. De ervaring in het bedrijfsleven leverde veel praktijkkennis op waar de leerlingen baat bij hadden.
Het was prettig om met Treffers Loopbaanadvies samen te werken aan dit project, voor mij als docent absoluut de moeite waard om te herhalen.

Aurin F.Sollicitatietraining
Gerard H.

Treffers Loopbaanadvies heeft mij geholpen aan een mooie en belangrijke vooruitgang bij mijn huidige werkgever. Prima aanpak en prettig in de omgang. Een fijne adviseur met beide benen op de grond.

Gerard H.Coachgesprek
Sonya V.

De adviseur is een mensen-man met aandacht voor de zakelijke kant, mogelijkheden van bedrijven en kandidaten en altijd bereid tot creatief meedenken met de persoon in kwestie.

Sonya V.Loopbaanbegeleiding
Rob G.

De adviseur is een warme persoonlijkheid. Als je bij hem op gesprek komt, voel je je meteen op je gemak. Hij komt na wat hij zegt, en voelt de dingen aan waar je over vertelt. Hij kan zich inleven in je persoonlijkheid. Hij heeft voor mij gezorgd dat ik met een nieuw hoofdstuk in mijn leven kon beginnen.

Rob G.Coachgesprek